transparant.png

Mitä kotisiivoukseen kuuluu?

HUONESIIVOUS

Siisti, pölytön ja hygieeninen koti on myös sisäilman laadultaan terveellisempi: siellä on helppo hengittää. Huonesiivouksemme sisältää kaikkien huoneiden lattia- ja mattoimuroinnin sekä kosteapyyhinnän ja puhdistuksen kaikille pinnoille – myös mahdollisia erityistoimia vaativille lasi-, kivi- ja peilipinnoille. Helpposiivouksen jälkeen kehtaa kutsua vaikka anopin kyläilemään!

KYLPYHUONEHYGIENIA

Hammastahnaa peilissä? Saippualaikkuja lattiassa?  Tunnistamatonta nöyhtää nurkissa? WC- ja pesutilat voivat olla hygieeniseesti haasteellisia ja huoltamattomina ikävät katsellakin. Helpposiivous puhdistaa myös nämä kotisi puhtauden kannalta ensiarvoisen tärkeät tilat tehokkaasti – puhdistusaineilla, jotka eivät rasita ympäristöä.

transparant.png
transparant.png

ASUNNON JÄTEHUOLTO

Roskapussin vieminen jätekatokseen voi joskus tuntua isoltakin hommalta. Ei meille: siivouksen yhteydessä tyhjennämme myös kotisi roska-astiat, eikä sinun tarvitse tarpoa pakkasessa ja/tai sateessa roskakatokseen!

Lisäpalvelut

SISÄSEINÄT   Asunnon sisäseinät on mahdollista pestä ja teemme sen oikealla tekniikalla, jotta valuva likavesi ei jätä jälkiä kuivaan pintaan. Sisäseinien pesu kirkastaa asuntoa ja vaikuttaa myös sisäilman laatuun.

SISÄSEINIEN PESU

Sisäseinien pesun jälkeen koko koti näyttää valoisammalta ja raikkaammalta. Pesu vaikuttaa myös sisäilman laatuun. Ammattilaisemme hallitsevat oikeat tekniikat, joilla ei synny likavesivalumia.

SAUNA   Pesemme saunasi katosta lauteisiin ja sieltä lattiaan. Huomioimme siivouksessa sen, ettemme rapistuta puupintoja suotta.

SAUNAPESU

Katot, lattiat, lauteet, seinät ­– kaikki puhtaaksi Helpposiivouksen näppärällä lisäpalvelulla! Käytämme ainoastaan menetelmiä ja puhdistusaineita, jotka eivät rasita puupintoja.

JÄÄKAAPPI   Puhdistamme jääkaapin sekä sisältä että ulkoa. Puhtaassa jääkaapissa ruoka säilyy pidempään hyvänä ja maistuu paremmalta.

JÄÄKAAPPIHYGIENIA

Jääkaappi tulisi puhdistaa määräajoin sekä ulkoa että sisältä. Jääkaapin taakse kertynyt pöly on paloturvallisuusriski, ja sisältä puhtaassa jääkaapissa ruoka säilyy maukkaana pitempään, ilman vieraita makuja tai hajuja.

PYYKKÄYS   Aina ei ehtisi pestä pyykkiä, kun muut riennot kutsuvat. Voimme ripustaa pyykit kuivumaan tai viikata ne puolestasi.  Entä vaatteiden silitys? Tehdäänkö sitä?

PYYKKÄYS

Aina ei ehtisi pyykätä, kun muut riennot kutsuvat. Anna meidän auttaa; voimme kotisiivouksen yhteydessä ripustaa pyykit kuivumaan tai viikata ne puolestasi.

UUNI  Uunin pesu on tyypillisesti yksi kodin inhokkihommista. Anna meidän huolehtia tästäkin. Kun uuni on siisti ja puhdas, se parantaa energiatehokkuutta ja säästää siten sähköä.

UUNIN PUHDISTUS

Tätä hommaa monet inhoavat – siksi me haluamme auttaa! Siisti ja puhdas uuni on miellyttävämpi käyttää, energiatehokkaampi ja säästää sähköä.

IKKUNAT   Kevät on tyypillisesti aikaa, kun ikkunoiden pesu käy mielessä. Jos et halua tehdä tuota urakkaa itse, pesemme ikkunat niin sisä- kuin ulkopuolelta puolestasi. Kirkkaat ikkunat tuovat iloa ja valoa kotiin.

IKKUNANPESU

Puhtaat, kirkkaat ikkunat tuovat valoa ja iloa kotiin. Pesemme ikkunasi niin sisältä kuin ulkoakin. Viimeistään kevätaurinko paljastaa, jos edellisestä pesusta on jo vierähtänyt aikaa. Myös syyssateiden jälkeen puhtaat ikkunat piristävät!

Kerta- vai sopimussiivous?

Uskomme siihen, että kun kokeilet kerran, haluat tehdä sopimuksen. Edullisella sopimussiivouksella varmistat kotisi säännöllisen siivouksen ja enemmän aikaa itsellesi. Sopimussiivouksen etuna on myös ikioma, vakituinen siivooja, joka ei vaihdu kertojen välillä.

Kertasiivouksen etuna on se, että sen voi tilata vaikka jo seuraavalle päivälle ja nopeallakin varoitusajalla. Kertasiivouksen hinta on ennen kotitalousvähennystä 35€/h.

Sopimussiivoukseen tarjoamme kolmea erilaista pakettia, joissa kaikissa on sama tuntihinta 30€/h.

Sopimussiivous:

tl_hs_icon_weekly_1.png

1 kerran kuukaudessa

tl_hs_icon_weekly_2.png

1 kerran kahdessa viikossa

tl_hs_icon_weekly_3.png

1 viikossa

Testaa Kertasiivouksella. Tyytyväisyystakuu!

Kaikkien sopimussiivous-palveluidemme irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Voit myös siirtää sopimussiivouksen ajankohtaa aina 24 tunnin varoitusajalla veloituksetta. 

Sopimuksen irtisanomisen tai muutokset sopimukseen voi halutessaan tehdä helposti ja vaivattomasti soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 636 6446 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@helpposiivous.fi.

 
 
 

Täällä toimimme:

 

HELSINKI

ESPOO

KAUNIAINEN

 

VANTAA