hs-header-bg-mobile.jpg

Tilaa kotisiivous helposti alkaen 30 €/tunti

 
tl_hs_icon_easy.png

helppo

Tilaa kotisiivous vain muutamalla klikkauksella – vaivattomasti ja nopeasti.

tl_hs_icon_environment.png

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Ammattitaitoisten siivoojiemme työtavat ja välineet ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

tl_hs_icon_trust.png

luotettava

Kunnioitamme aina asiakkaan kotia. Siksi olemme vakuuttaneet jokaisen tilatun kotisiivouksen aina miljoonaan euroon asti – ihan kaiken varalta.

 

Asiakkailta kuultua:

 

PALVELUT

Tarjoamme sekä normaalia kodin ylläpitosiivousta että monenlaisia lisäpalveluita kuten ikkunoiden ja saunan pesua. Teemme myös muuttosiivouksia.

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Helpposiivous on hinnoiteltu helpoksi myös kukkarollesi:

- Kertasiivous 35€ / h

- Sopimussiivous 30€ / h

transparant.png
transparant.png

HELPPOSIIVOUS ANTAA SINULLE AIKAA

Sinulla on varmasti parempiakin vapaa-ajan harrastuksia kuin lattioiden luuttuaminen. Me teemme mielellämme likaisetkin työt puolestasi. Siivoojamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka täyttävät ja ylittävät odotuksesi kerta toisena jälkeen. Hyvän mielen ja hymyn saat kaupan päälle.

Kaikki siivouspalvelumme välittää kumppanimme Moppi.com, kotisiivousten rautainen ammattilainen.

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Meistä

Helpposiivous tarjoaa kotisiivouksia – nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Haluamme säästää asiakkaiden vapaa-aikaa siivoamalla kodit kuntoon.

Asiakkaiden joukossa on niin omakotitaloissa asuvia suurperheitä kuin kerrostaloissa eläviä sinkkutalouksia. Kaikki siivoojamme ovat alansa ammattilaisia, joiden käsiin asiakkaamme voivat luottaa kotinsa siisteyden.

 

Olemme huolehtineet myös vakuutuksista niin, että jokainen siivouksemme on vakuutettu aina miljoonaan euroon asti.

Helpposiivous on korkealaatuinen ja turvallinen palvelu. Sen takaa taustavoimana toimivan pörssiyhtiö Lassila & Tikanojan osaaminen ja pitkä kokemus. Palvelun välittää kotisiivousten asiantuntijayritys Moppi. Asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan: yli 90 % Mopin palveluja käyttäneistä suosittelee palvelua.

 
 

HELSINKI

ESPOO

KAUNIAINEN

VANTAA

 
 
 

FAQ - USEIN KYSYTTYÄ

Voinko antaa siivoojalle kotini avaimen?

Asiakas voi sopia avainten luovuttamisesta suoraan siivoojan kanssa. Osapuolten on aina täytettävä avaintenluovutuslomake. Avainten luovuttaminen on kuitenkin aina asiakkaan ja siivoojan välinen asia.

Saanko kotitalousvähennyksen Helpposiivouksen palveluista?

Tottahan toki! Saat kaikista siivouspalveluistamme kotitalousvähennyksen, jonka suuruus on 50% palvelun hinnasta. Saat siis vähentää verotuksessa puolet kaikkien siivouksiemme hinnoista! Muistathan kuitenkin hakea vähennyksen itse, sitä emme valitettavasti voi puolestasi tehdä. Vähennys hyvitetään henkilökohtaisessa verotuksessasi aina joulukuussa seuraavana vuonna.

Mistä tiedätte kuinka pitkään asuntoni siivoukseen menee?

Perustamme arviomme alan yleisiin käytäntöihin ja tilastoihin, sillä kumppanimme Moppi.com on tehnyt tuhansia siivouksia pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa vuodesta 2015 lähtien. Arviomme on siis aika, jonka puitteissa tiedämme pääsevämme kotisi siivouksessa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Uskallammekin siksi antaa kaikille asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun.

Pitääkö minun olla kotona siivouksen ajankohtana?

Ei tarvitse olla. Me siivoamme, jotta voit tehdä vapaa-ajallasi jotain ihan muuta. Siivoojallemme riittää, että hän pääsee sisälle asuntoon. Avaimenvaihdosta tai porttikoodeista voi sopia joko puhelimitse tai varausjärjestelmässä olevan lisäominaisuuden avulla. Jos et halua, että johonkin tiettyyn esineeseen, paikkaan tai huoneeseen kosketaan, voit ilmoittaa myös sen joko puhelimitse tai heti varauksen yhteydessä lisätietoja-kohdassa.